De man achter DW Entertainment:kom

Mijn naam is Martin Westrik, afkomstig uit Apeldoorn. Van je hobby je werk maken is het mooiste wat ja kan overkomen Dat was de reden om een eigen Evenementen buro te hebben. Na een lange tijd mee te hebben gelopen in de  artiestenwereld was het tijd om een eigen bedrijf op te zetten. Op 17 januari 2017 is DW Entertainment van start  gegaan, en nu vraagt u zich af waar staat DW toch voor? Ik moest een naam hebben   voor mijn bedrijf. Over de naam hoefde ik geen seconde over na te denken dat moest de naam van mijn dochter worden.

Maatwerk

Wat kan DW Entertainment voor u doen? Wij helpen u zoeken naar de juiste artiest op uw evenement of feest. Heeft u een feest of een evenement maar nog geen artiest? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Uw wensen en  budget zijn onze uitgangspunten. Wij bieden u graag de helpende hand en verzorgen desgewenst de volledige  productie van een project!

 

Elk puzzelstukje op de juiste plaats

Organiseren en regelen zit het mij in het bloed. ‘We kunnen in principe alles regelen. We weten wat we kunnen,  maar we weten ook wat we niet kunnen. Komt er bijvoorbeeld catering ter sprake, dan geven we dat uit handen bij een bedrijf uit de regio, dat daarin gespecialiseerd is. Je moet niet opnieuw het wiel willen uitvinden. ‘Een evenement  is net een puzzel. Je moet er voor zorgen, dat elk stukje op de juiste plaats valt.

ARTIESTEN:

Her is ook mogelijk om via DW Entertainment vrijwel alle artiesten te boeken, daarvoor hebben wij contacten met  het management van meerdere artiesten en boekingskantoren door heel Nederland. Oa zijn te boeken: Marco Borsato, Jeroen van der Boom,Frans Bauer, Marianne Weber, Joey Hartkamp enz enz. Maar ook internationale artiesten kunt u via ons boeken. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste muzikale keuze cq invulling, die wij graag met u bespreken     en invullen naar uw wens en budget.