Chiel te Hennepe

“Chiel te Hennepe” geboren op 29 juni 1994 in winterswijk.Chiel is de zoon van Frank te Hennepe, wel bekend als zanger/entertainer, maar zeker ook bekend als producer bij Fh-Produkties. Als klein kind ging Chiel al op zijn skelter door de buurten om optredens te geven. In 2004 besloot Chiel te gaan drummen, en kreeg van zijn ouders een drumstel. Al snel had Chiel het in de gaten hoe het werkte en besloot om op drumles te gaan. Bij het oefenen bij Chiel thuis in de schuur kwam ook al snel het zingen om de hoek kijken. In 2008 zat Chiel op het voortgezet onderwijs waar hij ook al snel ging zingen op schoolfeesten van de school waar hij zat. Chiel stond voornamelijk bekend als Nederlandstalige zanger in zijn woonplaats. Door deel te nemen aan open podia's en talentenshows kreeg Chiel meer bekendheid in de achterhoek, en zelfs verder in het land.

Vanuit Winterswijk verzorgt Chiel zijn optredens avondvullend of 1 x 30 minuten middels tape. Met in het repertoire o.a ballads, stampende apreski nummers, en de warme klanken van bijvoorbeeld Tom Jones, Barry White en het Nederlandse lied in de stijl van Wolter Kroes en Marco Borsato.

Een avond in de kroeg, of op uw bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest. Chiel verbaast zijn(uw) publiek keer op keer met passend repertoire. U kunt zelfs kiezen uit 1 of 2 of 3 x 30 minuten zang of avondvullende zang en muziek.

Laat u aangenaam verrassen door de combi muzikaliteit, entertainment, humor en enthousiasme.

 

Gage: Vanaf € 695,- excl btw Per 30 Min (ook avondvullend)