Plugging en Promoting van uw single/CD

Vanaf heden kunt u nu ook voor "total plugging" bij ons terecht. 2 maanden lang gaan wij de single van de artiest fysiek pluggen en digitaal promoten. Aanschrijven  van  shownieuws op TV Oranje en radio NL. De single komt  in de download portaal te staan, zoals Itunes, Sportify, SBS downloads, Radio 538 enz enz. Ook zal de single in de Horeca gepromoot worden.

 Vaak blijft goede muziek onbekend bij het grote publiek. Soms heeft deze muziek niet eens de kans gekregen om beluisterd te worden door radiomensen of muziekjournalisten. De echte muziekliefhebbers zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mooie songs en/of fraaie albums. Wij van DWentertainment geeft goede muziek de kansen die het verdient.

Wij hebben contact met een uitgebreid netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, websites, tijdschriften, dagbladen en lokale, regionale en landelijke radio- en tv-zenders. Ook wij zijn muziekliefhebbers en brengen nieuwe muziek enthousiast en zo gericht mogelijk onder de aandacht.

Door middel van een directe en persoonlijke benadering in combinatie met een geavanceerd perspromotie systeem informeren en enthousiasmeren wij geïnteresseerde journalisten, muziekredacties en programmamakers over onze nieuwste releases. Het pluggen van cd's gaat bij ons gepaard met een persoonlijke bezoek aan de radio-deejays en muzieksamenstellers in combinatie met een intensieve on-line strategie om zoveel mogelijk aandacht te vestigen op nieuwe releases. Wij pluggen  zowel bij de nationale als regionale zenders in Nederland.

In de afgelopen jaren zijn we succesvol aan de slag geweest voor promotie van singles en albums voor oa "Roy Otters" en "Marco de Ruijter".

Wat levert het op? DWentertainment is van essentieel belang om inkomsten te genereren voor de artiest. Airplay zal leiden tot hogere inkomsten voor de Buma en hogere inkomsten voor de artiest. Door een notatie op één van de playlisten van de nationale of regionale zenders kunnen de (on)kosten voor DWentertainment snel terugverdiend worden. Tel daar bij op het promotionele effect van airplay. Aandacht van Radio, TV of schrijvende pers is de manier om nieuw publiek naar uw optredens te lokken. Ook hierdoor kunnen de inkomsten voor de artiest vergroot worden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Tel. 055-5425029  Mobiel: 06.12757818

 

 

 

Suyderhoeff ©webdesign 2017